Lukijat

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Paaaaljon asiaa!

                                                     Mooooooooooi!=D

Sorryyyy.. En ole postaillut. Tähän on syynä se, että olin kaverilla yötä kaksi yötä. Sitten tulikin kuumetta..=(

             Mutta nyt kerron tässä kaiken, mitä tähän mennessä on tapahtunut.=) Aloitetaan!

Manny on hieman tässä värkkäillyt ja rakennellut pientä muutosta... Manny on tehnyt uuden puumajan! VAU!  En ollut uskoa silmiäni, kun menin mun majaan=O Mutta se on kuitenkin ihan superhieno. Tämä uusi maja onkin paljon isompi, kuin se vanha. On paljon tilaa majassa, jos vaikka haluatte pitää isot bileet! Voitte kuitenkin vielä käyttää sitä vanhaa, tuttua puumajaanne:D Uusi on kuitenkin paras! Kiitti Mannyyy...!!




Tässä yksi esimerkki sisustetusta UUDESTA puumajasta (Pieni kuva)
 
Kaksiosainen tietovisa on päättynyt. Voittajat ovat:

Saarakii

aelita2

Vadelma5

xihu99

pampa

tiffany_

koala2000

iPanda

Betonipanda

ASELI

                                                          ONNEA TEILLE!=)

Hehe! Seuraava asia onkin kaikkein paras<3333 Kohta on tulossa pääsiäinen. Ensi viikonloppuna pääseekin jo virpomaan, ja sitä seuraavalla viikolla alkaa pääsiäisloma! Käyttekös te virpomassa? Itse käyn hyvän kaverini kanssa.:) Oletteko te jo syöneet suklaamunia? Olen syönyt yhden, suuren pääsiäismunan. Ja pääsiäisenä lisää =D

Tämän kunniaksi Panfuun tulee jänskä pääsiäis-aiheinen kuvanväritys kisa! Eli tällainen panda pitäisi värittää  ja koristella parhaansa mukaan:


Ja tietenkin luvassa on hyvät palkinnot! Saatte joko valita ihanan pääsiäis-woobyn tai kolmen päivän kultajäsenyyden.

Voittajat julkaistaan pääsiäisenä!

Panfuun on tullut Historian kirjoittaja, joka kirjoittaa muistiin panfun vanhat tapahtumat! Tällä hetkellä hän on kirjastossa, ja kaipaa kovasti apuasi! Häntä pitää auttaa, että hän saisi kaikki asiat muistiin. Sinun pitää siis käydä etsimässä tietoa lukuisilta panfun henkilöiltä, koska et varmaan itse muista kaikkea. Kaikki vaan auttamaan!



Uusia sirkus-aiheisia kalusteita on ilmestynyt kuvastoon! Minulla ei ole niistä kuvaa, mutta käykää katsomassa niitä itse panfussa.

Tässä oli tärkeimmät asiat tältä väliltä! Mun tietokone-aika on vain tunnin, eli en ehtinyt ihan kaikkea kirjoittaa. Pois jäi Maxin töherrykset Pandalangelon taiteisiin ja se, miten hän sen korjasi. Mutta voittehan lukea sen itse Maxin kertomana!

Tassuttain: AamuUni

P.S. Tässä vielä Autetaan Panfua jäsenkortit Suklaahipulle, Viljamille ja Samuli1:lle:










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti