Lukijat

lauantai 14. toukokuuta 2011

Asiaaaa, paljon ASIAA!

                                                   Moooii!

                                    Niin, paljon on kerrottavaa. :)

Xalian haastattelu ja reportaasi on tullut Ellan ja Maxin blogiin muutama päivä sitten. Jos ette ole vielä lukeneet, niin menkäähän lukemaan!

Ja hyviä uutisia Evronista, kuuntelurobotit ollaan purettu, eikä Evron voi enää voi häiritä meitä. Jospa se nyt luovuttaisi, eikä siitä koko ukosta enää kuultaisi mitään.

Ja sen supersankari-kisan voittajat ollaan valittu. Osallistujia oli paljon, ja kaikilla oli tosi upeat kuvat. Proffa suostui antamaan muutaman ylimääräisen satulan! Nämä innokkaat piirtäjä-kirjoittajat voittivat tällä kertaa:

Alivepanda8,
Juhu,
Kalkkaros,
Maailmanparasuimari,
Maisa9,
Pandiiiiiis,
Pikkumanteli,
Punni,
Sopot,
Vimput,
Zeni1,
jeppa,
krista2001,
Lolitalollipop,
Nenekanerva ja
Nikke111                             

ONNEA, JOS JOKU TEISTÄ LUKEE TÄMÄN!

JayPea on Panfussa, hänen tarinansa voitte lukea Ellan ja Maxin blogista.

Eilen oli perjantai 13. Muistattekos te pandat, mitä se tarkoittikaan? Se on epäonnenpäivä! Mulle se ainakin toimi. Kun me oltiin liikassa jalkkista, yks tyyppi potkas pallon suoraan mun mahaan, toinen taas heitti täysillä mun naamaan, ja kolmas teki kovan potkun polveen. Että kun sattui. Milloin on seuraava 13 perjantai? Sitä en kyllä odota innolla!

Nyt sitten niistä teekutsuista! Brunon teekutsut siis alkaa tänään, ja kestää tiistaihin asti. Bruno on niin innoissaan, että ei ole ollut ravntolassakaan töissä. Vaan tekemässä koristeita teekutsuille! Pitäkäähän hauskaa kutsuilla!

Tassuttain: AamuUni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti