Lukijat

maanantai 2. toukokuuta 2011

Kaikki on taas hyvin=)

                                                               Heips! 

Joo, kuten otsikosta huomaatte, kaikki on taas hyvin. Siis varmasti muistatte sen vakoojan? Joka katsoi Ellaa, siis vaani? Se ollaan saatu nyt kiinni. Kerron teille nyt koko tarinan vakoojan kiinni ottamisesta. Kuunnelkaahan jännä tarina loppuun asti!=D

Tämä tarina ei kylläkään ole kovin pitkä. Kaikki kävi tosi helposti. Niin, siis tämä vakooja oli kutistuskoneessa muuttumassa pieneksi, ja ei tietenkään päässyt mitenkään karkuun. Kaikki tähtäsivät vesi-ilmapallot suoraan koneeseen, ja kuului vaan puff ja ping, kun ovi aukesi ja ulos käveli oikeastaan aika suloinen ja pieni panda. Arvatkaa, mitä Ella ja Max tekivät?? No, Ella ja Max antoivat tälle vakoojalle karkkeja ja kumiankkoja, ja heittelivät vielä sydemmillä. Toivottavasti he eivät käänny kokonaan Kitkeriön puoleen... Nyt tämä vakooja on taas Kitkeriössä, sen kurjan ja ilkeän Evronin käsissä.

Nii-in, näin siinä sitten loppujen lopuksi kävi. Vaikka vakooja olikin ilkeillä aikeilla täällä Panfussa. Kamaria antoi tästä muistoksi paidat, josta voimme ikuisesti muistaa tämänkin Panfun tapahtuman. :)

Tassuttain; AamuUni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti