Lukijat

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kisa + jotain muuta Panfu-asiaa

                                              Moooiii pikkupandat :D

Mites teillä on viikko kulunut? En ole pystynyt postailemaan tällä viikolla aiemmin kamalien kiireiden, viimeisten kouluponnistusten takia tänä vuonna :) Ensi viikon voikin jo ottaa ihan rennosti, ja lupaan, että postauksia tulee ainakin lähes joka päivä.

Ihan ensimmäinen kisa tulee tänään blogiini. Oletko hyvä Panfun pelissä Funniest Jumper? Tässä tulee säännöt tähän kisaan!

1. Pelaa Panfun peliä Funniest Jumper niin kauan, että olet saanut mielestäsi tarpeeksi hyvän tuloksen.
2. Ota kuva parhasita pisteistäsi
3. Lähetä kuva sähköpostiin; AamuUniPanfu@gmail.com. Laita viestin aiheeksi JumperKisa. Muistathan laittaa myös pandan nimesi mukaan!
4. En anna osallistumisaikaa, vaan odotan että olen saanut vähintään 5 osallistujaa.

Palkinto voittajalle on kuvapostaus itsestään, 500 pk (pandakolikkoa) ja vielä haastattelu. Eli palkinnot on hyvät näin ekan kisan vuoksi =)

Lopuksi vielä ne Panfu-asiat: Panfun kuukauden bloggarivalintaa uudistetaan, toukokuun jälkeen enää bloggari ei saa reportaasia, eikä haastattelua. Kuitenkin tikkarin hän saa. Heidän nimensä kerrotaan kuitenkin blogi-postauksissa, vaikka mitään erityistä heistä ei tulekkaan. Muistakaa, että muissa Panfun maissa ei valita ollenkaan kuukauden bloggaria!Eli Suomeen ollaan kehitelty tällainen ylimääräinen juttu. Toukókuun bloggarit ovat siis viimeiset, joita haastatellaan. Muistakaa kuitenkin jatkaa blogejanne tästä huolimatta, ja kirjoittaa ahkerasti!

Tassuttain; AamuUni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti