Lukijat

lauantai 7. toukokuuta 2011

Kukas on ihastunut Ellaan, Panfun kisa,... Ja muutakin.xD

                                                             Heips!!!

Mistäs alottaisinkaan? Mulla on teille tänään paljon kerrottavaa! No, hmmm.. Aloitetaan vaikka Ellan salaisesta ihailijasta. Siitä on hyvä aloittaa!

Eli kaikki alkoi, kun Ella sai postissa paketin, jossa oli kymmeniä ruusuja! Siinä oli myös mukana kortti jossa luki  E niin kuin Ella. Ei mitään muuta. Kukkien lähettäjä ei ole siis halunnut paljastaa itseään. Kukas tämä panda voisikaan olla?

Kun päivä oli mennyt, Ella sai tietää kuka hänen salainen ihailijansa oli. Se selvisi tänään. Niin, taisin jo arvatakkin. Ihalija oli se meidän hassu Maximme. Ella on päättänyt sanoa Maxille huomenna, että tykkää hänestä. Sitten Maxkin ehkä uskaltaa tunnustaa, että tykkää Ellasta! Mutta miten Ella voisi sanoa tämän Maxille? Jos Ella sanoisi vaan vaikka "Max, mäkin tykkään susta!" Olisikohan se liian suorapuheista? Vai olisiko liian tunteikasta sanoa "Max, mä tiedän sun tunteista" No, ehkä se sitten on. Ella pyytää poika-pandoilta vinkkejä, että miten he haluaisivat tytön sanovat ihastuksensa. Varmasti saadaan joku tosi hyvä ehdotus aikaan!

Sitten ihan eri-aiheinen asia! Nimittäin Panfun uusi kisa! Tämä kisa on supersankari-aiheinen piirustus-tarina kisa! Jos et ole hyvä piirtämään, keskity enemmän tarinan tekimiseen. Taas jos olet hyvä piirtämään, keskity siihen enemmän! Tässäpäs ohjeet tähän kisaan:

1. Mieti, minkälainen supersankari olet, mitä teet auttaaksesi muita Panfussa ja onko sinullakin joku supervoima. Jokainen panda saa osallistua vaan kerran, joten mieti tarkasti, ennen kuin kirjoitat ja piirrät ideasi. Aikaa on sunnuntaihin 8.5 asti, ja voittajia on vaan kymmenen, joten kannattaa suunnitella rauhassa.

2. Piirrä tai väritä oma pandasi supersankarin asussa.

Jos haluat, voit käyttää pohjana tyttö- tai poikapandan kuvaa. Voit myös piirtää superpandasi alusta loppuun itse, jos haluat.

Väritä asusi näyttävästi käsin tai koneella esim. Paintissa. Lisää asusteita tai erikoisvarusteita ja käytä paljon värejä ja mielikuvitustasi!

Jos värität käsin, tulosta pohjakuva ja skannaa se sitten uudelleen koneelle, kun olet värittäny sen supermahtavaksi! Voit myös ottaa siitä digikuvan, jos teillä ei ole skanneria. Pyydä isompia auttamaan! :D

3. Tallenna kuvasi niin, että sen nimi on pandanimesi ja mieluiten png tai jpg muotoisena. Esimerkiksi Max.jpg.

4. Kirjoita superpandastasi lyhyt tarina sähköpostiin, max. 3-5 lauseella. Sen pidempiä tekstejä ei valitettavasti hyväksytä, koska Ella ja Max ei ehdi lukea niitä kaikkia muuten. Liitä värittämäsi kuva samaan sähköpostiin ja varmista vaikkapa äidin, iskän tai isomman sisaruksen avulla, että onnistuit liittämään kuvan oikein. Jokainen panda saa lähettää vaan yhden kilpailusähköpostin, joten kannattaa varmistaa, että se tuli tehtyä kunnolla. Lähetä sähköposti osoitteeseen osallistu@panfu.fi viimeistään sunnuntaina 8.5.

Lopuksi pandojen chatit tarkastetaan, ja heidän pitää olla olleet oikein kiltteinä. Kiltteys kannattaa!:)

Palkinnot on ihan huippuhyvät. YKSISARVISEN SATULAT!! Niitähän me ollaankin pitkään odotettu! Eli nyt vaan kynät sauhuamaan!

Tänään on mun synttärit, ja täytän, tai siis täytin 12 vuotta. Panfussa mm. myös Tillervolla ja Vanilijalla on tänään syntymäpäivät. Meni tosi mukavasti tänään, ja sain kivoja lahjojakin. Ei lahjat ole tietenkään se tärkein. Vaan hyvä mieli ja kaverit! Tässä kuva mun synttäri-majasta =D


(Pienennetty kuva)

 Ja ei ole edes enää kuukautta, että kesäloma alkaa. Odotan ainakin tosi kovasti kesää!

Tassuttain; AamuUni

2 kommenttia: